Meni
Zatvoriti meni

Novi Multivan

Dobro došli u novi svijet

Dobro došli u novi svijet

Novi Multivan

Dobro došli u novi svijet

Novi Multivan – svestrano vozilo koje postaje perjanica

Novi Multivan dokaz je najmodernije inovacije. Zahvaljujući poboljšanoj bezbednosti i inteligentnoj povezivosti spreman je za umreženu mobilnost. Nova definicija prikladnosti za svakodnevicu i višenamenske praktičnosti obeležava sledeći nivo razvoja udobnosti, a sa plug-in hibridnom varijantom izbor pogona nikad nije bio veći. Novi Multivan predstavlja korak u novo doba jer nudi kompletno novi koncept vozila stvoren za bezbrojne scenarije mobilnosti. Koncipiran je od prvog do poslednjeg milimetra na potpuno novi način a istovremeno prati DNK svog legendarnog prethodnika. Novi Multivan kombinuje najmoderniji nivo vrhunskih karakteristika sa tradicionalnim kvalitetama svestranog vozila i oduševljava visokim nivoom bezbednosti, ekspresivnom dinamikom i harizmatičnim dizajnom. Novi Multivan je najprogresivniji Bulli svih vremena. Uverite se sami i otkrijte   novi Multivan.

Unutrašnjost koja postaje slobodan prostor

Multivan je oduvek bio sinonim za veliku fleksibilnost – tako ni novi Multivan ne odstupa od toga i oduševljava konceptom unutrašnjosti iznova osmišljenim do najmanjeg detalja: potpuno ravan pod u prvom redu sedišta, novi, inovativni sistem vođica i pojedinačna sedišta koja se izrazito lako vade omogućavaju raznovrstan raspored sedišta bez velikih napora. Prolaz između prednjih sedišta do putničkog prostora još je udobniji zahvaljujući primeni elektromehaničke parkirne kočnice. A novom višenamenskom stočiću² možete da menjate položaj i oblik. On se u sklopljenom stanju može gurnuti preko vođica do prostora između prednjih sedišta ili može da se koristikao središnja konzola – najprilagodljiviji stočić svih vremena.

Više o konceptu unutrašnjosti

Krov koji postaje nebo

Otkrijte veliki i prvi panoramski stakleni krov² koji je ikad ugrađen u Multivan. Nebeski pogled i dobro osvetljena unutrašnjost pobrinuće se za još veći osećaj prostranosti. Osim toga, novi Multivan sa panoramskim staklenim krovom podeljenim u dva dela u sredini postiže još veću maksimalnu unutrašnju visinu. Premaz niske emisije (eng. LowE) višeslojnog sigurnosnog stakla pritom smanjuje zračenje toplote za 78 posto. Tako podižemo vrhunsku udobnost tipičnu za Multivan na novi nivo.

Više o udobnosti

Pogon koji postaje alternativa

Vožnja kroz grad isključivo na električni pogon? Sa novim Multivanom kao plug-in hibridom i to je moguće. Pravi odgovor na novo doba i više od samog izraza stava – novi pogon podiže doživljaj vožnje u novom Multivanu na novi nivo. Pritom je Multivan eHybrid koncipiran tako da se svakodnevne prosečne udaljenosti mogu preći i samo sa električnim pogonom. To za vas podrazumeva novi užitak u vožnji, manju potrošnju goriva, lokalnu vožnju neutralnu u pogledu emisija CO₂ u modusu isključivo na električni pogon i fleksibilnost u pogledu dometa.

Više o pogonu

Više o novom Multivanu

Novi Multivan u novostima

Tradicija koja postaje inovacija: pročitajte celu pozadinu o novom Multivanu u našim novostima.

Na članke iz novosti

Detalji u centru pažnje

Dizajn, tehnologija i varijante pogona: otkrijte ovde sve istaknute detalje novog Multivana.

Na detalje novog Multivana

Tehnički podaci novog Multivana;

Dimenzije, konfiguracije sedišta i opterećenje: brojke i činjenice o novom Multivanu.

Na tehničke podatke o novom Multivanu

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team
24px/magnifier Created with Sketch.