Meni
Zatvoriti meni

Volkswagen Furgon modeli

Za velike i teške zadatke

Furgon modeli iz Volkswagen privrednih vozila pouzdano vas i vaš teret prevoze do odredišta i olakšavaju vam velike i teške zadatke.

Stvorite sebi sliku o furgon modelima.

Šampion u svakom zadatku. Caddy Furgon

Svaki dan donosi nove izazove koji zahtevaju brza i profesionalna rešenja. Sa modelim Caddy vozila imate optimalnu podršku za skoro svaku situaciju. Standardni deo opreme je radio, bluetooth interfejs za telefon, sistem kočenja kod višestrukog naletanja kao i vazdušne zavese za vašu bezbednost. Caddy je profesionalac u svakom pogledu i transportovaće vas i vaš teret pouzdano na željenu destinaciju.

Ikona, nove generacije. Transporter 6.1

D ali možete da napravite nešto savršeno, još savršenijim? Možete da probate: Ova generacija Transportera u kontinuitetu nastavlja proverene vrednosti i postavlja nove standarde u svojoj klasi. Zajedno sa našim kupcima razvili smo pouzdanog partnera sa novim detaljima za svakodnevnu udobnost, uz vrhunsku asistenciju vozaču, bezbednosne i info-sisteme, sa nepromenjenom beskompromisnom multifunkcionalnošću u svakodnevnom životu. Prostrani Transporter 6.1: Svestrano vozilo za one koji moraju svaki dan dobro da obave posao.

Stvoren za velike stvari. Crafter Furgon

Internacionalni Van godine. Razvili smo novi Crafter i saradnji sa njegovim ciljnom grupom. Sada, za inovativan dizajn, odlične performanse u urbanim uslovima, sa preko 15 sistema podrške i velikom prilagodljivišću, nominovan je za Internacionalni Van godine 2017 od strane eksperata iz 24 zemlje.

Izdvojena serijska oprema

Radio sistem

Moderan Infotaiment. Zabavite se i dođite do svog odredišta dobro informisani.

Standardna oprema  je "Composition Audio" radio sistem i interfejs za mobilni telefon (preko Bluetooth-a). Na slici je prikazan Radio Composition Audio za Caddy Furgon.

Pomoć pri kretanju na usponu

Komforno. Asistencija na brdkim putevima.

Standarni Hill Start Assist sprečava neželjeno kretanje unazad prilikom kretanja na usponu.

Kočenje kod višestrukog naletanja

Serienmäßig sicher. Profitieren Sie von einem innovativen Bremssystem.

Standarni kočioni sistem za višestruka naletanja obezbediće da se voziilo uspori do 10km/h u slučaju da je jedan od dva nezavisna senzora detektovao sudar u neposrednoj blizini. Vozač može preuzeti kontrolu u bilo kom trenutku.

 

Pogon na svim počkovima 4MOTION

Start Video
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team