Meni
Zatvoriti meni

Dokazan kvalitet, povoljne cene osnovnih modela, veliki asortiman proizvoda i još mnogo toga! Volkswagen prednosti

Postanite sada deo Volkswagen porodice

Oslonite se na provereni Volkswagen kvalitet i odlučite se za modele Volkswagen privrednih vozila koja se se ističu po pouzdanosti, ekonomičnosti i sigurnosti. Veliki izbor širokog asortimana proizvoda i usluga, od atraktivnih osnovnih modela do individualnih i ekskluzivnih posebnih modela. Volkswagen privredna vozila tesno sarađuju sa vodećim proizvođačima nadogradnji i konverzija da zadovolje posebne potrebe i profesionalne specifične zahteve. Za posebne zahteve na samom putu, u svim serijama modela dostupan je inteligentni pogon na svim točkovima 4MOTION. Iskoristite atraktivne promotivne i finansijske usluge. Pored toga, postoji mogućnost odbitka poreza za preduzetnike u slučaju operativne upotrebe za sve modele Volkswagen privrednih vozila. Za sva dodatna pitanja, naša velika mreža distributera i servisa pružiće vam pomoć i savete pre, tokom i, naravno, posle kupovine.

Start Video

Veliki izbor posebih ponuda.

Tražite li sanduk koji će vas i vaš teret sigurno i pouzdano prevesti do odredišta? Potrebna vam je limuzina pune veličine sa izdašnim prostorom za porodični i zabavni ili profesionalni prevoz putnika? Želite besokmpromisni premium pickup kao ekskluzivni all-round? Volkswagen privredna vozila nude vam različite serije modela sa velikim brojem varijanti opreme i opcija.

Start Video

Mreža dilera i servisnih centara

U vašoj blizini je diler Volkswagen privrednih vozila koji će vam kompetentno pružiti pomoć.

Zakazivanje servisnog termina online

Izaberite kompaniju u svom regionu: Ove kompanije koje servisiraju Volkswagen pružaju vam mogućnost da preko Interneta zakažete servisne termine. Uz vremensku fleksibilnost, nudi se i pregled svih raspoloživih termina koji omogućava brzo i individualno planiranje. Ako je potrebno, možete rezervisati i zamensko vozilo.

Zakažite servisni termin

Garancija mobilnosti

Da vaš Volkswagen ostane Volkswagen.
Volkswagen servis.
Uvek za vas tu. 365 dana u godini, 24 sata dnevno.
Garancija mobilnosti predstavlja koncept obezbeđenja mobilnosti vozačima Volkswagen vozila koji zbog mogućeg kvara ostanu na putu.

Više informacija

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team