Meni
Zatvoriti meni

Multivan 6.1

Ikona, nove generacije.

Možete li napraviti nešto savršeno još savršenijim? Možete da probate: Ova generacija Multivana kontinuirano nastavlja proverene prednosti i predstavlja mnogo toga novog! Inovativni pratilac sa vrhunskim informativno zabavnim sistemima, asistencijama za vozača i bezbednosnim sistemima razvijen je sa beskompromisnom multifunkcionalnošću. Čvrst i prostran Multivan 6.1: Svestrano vozilo za one čiji je život uvek u pokretu.

Unutrašnjost 6.1

Usresređivanje na budućnost: Pored novog opcionog „Digitalnog kokpita“ od 26 cm (10,25 inča), unutrašnjost Multivana 6.1 sjaji najsavremenijim mogućnostima za serijsko umrežavanje najnovije generacije modularnog informaciono-zabavnog sistema, uključujući 23 cm (9,2 Inčni) veliki ekran ostetjiv na dodir na centralnoj konzoli. Uz to, povišeni položaj sedenja i opciono dostupna lumbalna podrška za izvanrednu udobnost i brojne odeljke za odlaganje u vozilu obezbeđuju visok stepen fleksibilnosti.

Digitalni prikaz 6.1

Vaš novi komandni centar Digitalni kokpit

Brzinomer budućnosti: na zahtev, klasični displej na Comfortline-u može se zameniti za 26 cm (10,25 inča) ekran visoke rezolucije sa pozadinskim osvetljenjem - uz Highline to je čak standardno. Inovativni instrument pruža vozaču mnogo dodatnih informacija koje prevazilaze brzinu i nivo goriva u rezervoaru.

Vaša Infotainment-centrala Navigacioni sistem Discover Pro

Bez obzira da li želite da telefonirate tokom vožnje ili su vam potrebne najnovije informacije o saobraćaju, opcioni i intuitivni "Discover Pro" navigacioni sistem vam omogućava pristup širokom spektru korisnih informacija i funkcija, kao što je kontrola gestovima.

Vaš pristup svetu inovativnih online usluga Volkswagen We Connect

Multivan 6.1 standardno je opremljen sa inovativnim mrežnim funkcijama „We Connect“, kao i najnovijom generacijom „Modularnog Infotainment sistema“. Na zahtev ste na mreži kad vozite. Sa „We Connect“ možete očekivati dodatne funkcije koje svako putovanje čine još udobnijim i sigurnijim. Bilo da imate informacije o saobraćaju u stvarnom vremenu, ažuriranja mape ili pristup bez ključa bez automobila putem aplikacije - vaš Multivan 6.1 je optimalno umrežen.

Komfor-istaknuti detalji 6.1

Udobno se smestite u Multivan 6.1: Sveobuhvatna i znatno proširena standardna oprema, kao i komforni dodaci, doprinose jednostavnom upravljanju.

Elektromehaničko upravljanje

Lako do cilja

Elektromehaničko upravljanje u modelu Multivan 6.1 nudi vam aktivnu i prilagodljivu podršku u gotovo svim situacijama u vožnji. Pored toga, novi servo koncept čini osnovu za najmodernije sisteme za asistenciju vozaču u modelu Multivan 6.1.

Sedišta

Veći komfor sedišta

Multivan 6.1 ima izuzetno udobna sedišta sa opciono dostupnim, električno podesivim četvorosmernom lumbalnom podrškom. Jedinstvena: pojedinačna sedišta koja su dostupna u vozilu mogu se okretati i zakretati oko svoje ose.

Mobilni telefon"Comfort"

Najbolja veza.

Standardni interfejs "Comfort" mobilnog telefona olakšava komunikaciju a vaš pametni telefon če se puniti bežično, u zavisnosti od modela. Ruke ostavite tamo gde pripadaju: sigurno za volanom.

Vozna dinamika 6.1

Visoko efikasna tehnologija motora u modelu Multivan 6.1 odlikuje se snagom, efikasnošću i ekonomičnošću. Savršen izbor ako puno putujete i dalje želite da uživate u dinamici vožnje na visokom nivou.

Motori

Velika snaga, jaka trakcija.

Multivan 6.1 dostupan je u različitim varijantama motora i menjača. Opciono dostupan menjač sa dvostrukom spojnicom (DSG) bez prekida je posebno udoban i ekonomičan. Sa dostupnim pogonom na sve točkove 4MOTION, Multivan 6.1 ostaje najviše terensko vozilo u svojoj klasi.

Sistemi asistencije 6.1

Automatska kontrola udaljenosti ACC

Opcioni sistem automatske kontrole udaljenosti ACC podešava brzinu zadatoj udaljenosti. Pored toga vrši se nadzor okoline pomoću sistema "Front Assist".

Film prikazuje sistem na modelu Crafter.

Kolovozne trake

Kako ostati u traci sa modelom Multivan 6.1: Opcionalni sistem upozorenja o napuštanju kolovozne trake vršiu korekcije prilikom nenamernog odlaska iz trake i istovremeno upozorava vozača tonom upozorenja i porukom na multifunkcionalnom ekranu.

Film prikazuje sistem na modelu Crafter.

Bočni udari vetra

Bočni udari vetra mogu biti veoma neprijatni: Asistencija za bočne udare vetra podržava vozača kao deo elektronskog programa stabilizacije automatskim intervencijama kočenja na određenim točkovima.

Film prikazuje sistem na modelu Crafter.

Parkiranje "Park Assist"

Asistent za parkiranje upodržava vozača preuzimanjem kontrole upravljača i manevrisanjem.

Film prikazuje sistem na modelu Crafter.

Bočna zaštita

Uživajte u sveobuhvatnoj bezbednosti u modelu Multivan 6.1: Zaštita sa boka nadgleda bočnu stranu vozila i optički i akustično upozorava, u granicama mogućnosti sistema ako primeti kritično približavanje preprekama i ljudima.

Slika prikazuje sistem kod modela Crafter.

Izlazak sa parkinga

Asistencija za izlazak sa parking mesta nudi funkciju upozorenja kada sa zadnje strane ima nadolazećeg saobraćaja prilikom izlaska za parkinga. To omogućava izbegavanje nezgoda upotrebom automatske kočnice za nuždu u kritičnim situacijama.

Slika prikazuje sistem kod modela Crafter.

Svetlosni snop "Light Assist"

U sklopu opcione opreme dostupna je i dinamična regulacija dugih svetala "Dynamic Light Assist" koja pri brzinama iznad 60 km/h omogućuje permanentnu vožnju sa dugim svetlima bez zaslepljivanja saobraćaja iz suprotnog smera ili vozila ispred. Informacije o ostalim učesnicima u saobraćaju i osvetljenju kolovoza registruje kamera na unutrašnjem retrovozoru.

Slika prikazuje sistem na modelu Crafter.

Neka vas inspiriše Multivan 6.1

Start Video
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team