Meni
Zatvoriti meni

23.7.2019 Po izboru čitalaca: Amarok je Pickup godine.

Čitaoci OFF ROAD-a su odlučili: Amarok V6 iz Volkswagen privrednih vozila ponovo je izabran za najbolji SUV pikap godine. Amarok po sedmi put od 2011. godine dobija ovu nagradu čitalaca u 2019. godini.

Ove godine je na raspolaganju bilo 185 modela.

Većina čitalaca i korisnika OFF ROAD-a glasala je za vrhunski pikap sa standardnim 3.0l V6 TDI, koji se proizvodi u Volkswagenovim fabrikama u Hanoveru / Nemačka i Pacheco / Argentina.

Toliko nagrada koliko je Amarok dobio 2019. godine, nije dobio nijedan drugi pikap u anketi čitalaca za SUV vozila ove godine. Za evropsko tržište Amarok se proizvodi u Hanoveru. Istaknuti deo V6 TDI predstavlja vrhunski motor sa svojim moćnim V6 motorom 190/200 kW 258/272 KS.

Ovim se postiže do 580 njuton-metara obrtnog momenta sa dodatnim pojačanjem od 10 kW ili 14 KS, što je jedinstvena kombinacija u segmentu ove veličine. Ovaj vrhunski motor dostupan je u verzijama opreme Amarok Highline i Amarok Aventura.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team