Vrste pogona

Apsolutna snaga

Bilo da se radi o pogonu na prednje točkove, kada vam je potreban veći kapacitet nosivosti, pogon na zadnje točkove za prevoz teške robe ili pogon na sve točkove za bolji ponašanje na teškim terenima - Crafter vam nudi pravi koncept vožnje za gotovo svaki izazov.

Prednji pogon

Do 3,0 t poprečno postavljenmotor napred.

Zadnji pogon

Varijanta sa pogonom na zadnjim točkovima može se nositi sa velikim  opterećenjem prikolice.

Pogon na sve točkove 4MOTION

Bilo da se radi o blatnjavim gradilištima, neasfaltiranim šumskim putevima ili ekstremnim usponima - u varijanti sa pogonom na sve točkove 4MOTION Crafter je poptuno ubedljiv.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni

Crafter Šasija

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team