Klima uređaj

Dobra klima unutra

Kada se termometar leti popne na 28 stepeni, a sunce sija u vašu kabinu, važno je imati klima-uređaj koji se lako reguliše. Ne samo da postiže ugodnu temperaturu, već i hladi pregradu za rukavice na zahtev. Tako da uvek imate pri ruci osvežavajuće piće.

Klima uređaj sa elektronskim upravljanjem

 

Klima uređaj "Climatronic"

Opcioni "Climatronic" sistem klimatizacije nudi regulaciju temperature 2/3 zone za vozača, suvozača i teret ili putnički prostor. Automatska recirkulacija vazduha, senzor kvaliteta vazduha, dalji otvori i opciono dodatno grejanje stvaraju prijatnu klimu.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni

Crafter Šasija

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team