Prostor

Spreman za utovar

Koristite teretni prostor kao pokretnu radionicu? Za to je i zamišljen Crafter furgon. Uostalom, jedino je vozilo u svojoj klasi koje je standardno opremljeno preparatima sa bočne strane za instalacije regala. Na zahtev možete odabrati različita rešenja za tovarni prostor.    

  • Drvena obloga
  • Univerzalna obloga    
  • Pregrada bez prozora     
  • Pregrada sa prozorom i zaštitnom rešetkom     
  • bočna ploča u visini od pola visine izrađena je od plastičnih šupljih ploča     
  • krovna bočna ploča od šperploče     
  • LED osvetljenje punjenja     
  • Zadnje krilo vrata

Drvena obloga

Debljine 10 mm, tvrda drvena oblga je obtimalna.

Univerzalna obloga1

Univerzalni pod 1 napravljen od drveta idealan je ako želite da pričvrstite kasnije armature i ormare različitih proizvođača. Specijalni adapteri omogućavaju jednostavno fiksiranje instalacija kabine u isečenim delovima. Pored toga, šipke za vezanje su opciono dostupne u uzdužnom ili poprečnom pravcu.

Pregrada bez prozora

Pregrada prema DIN 75410-3 je potpuno zatvorena. Krovna polica iznad vozačke kabine dostupna je na zahtev uz povišeni krov.

Pregrada sa prozorom i zaštitnom rešetkom

Pregradni zid sa zaštitnom rešetkom i prozorom dostupan je u dve varijante: kao zatvoreni pregradni zid ili fleksibilni klizni prozor. U oba slučaja pregrada je nagnuta. Kao rezultat toga, u vidnom polju vozača nema refleksije.

Bočna obloga u visini od pola visine izrađena je od plastičnih ćelijskih listova

Posebno čvrsta je obloga tovarnog prostora sa plastičnim ćelijskim listovima. Montirani su od poda do parapeta i posebno se lako čiste.

Bočna obloga od iverice na krovu

Da bi zaštitili bočne zidove, loče od šperploče debljine su 5 mm, posebno otporne na udarce.

LED-osvetljenje

Četiri LED svetla osvetljavaju tovarni prostor blistavo i ravnomerno.

Zadnje krilo vrata

Dva zadnja vrata na otvaraju se do 180 °. Na zahtev ugao može da se poveća do 270 °.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni

Crafter
Furgon

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team