Obezbeđenje tereta

Sitzt, passt und wackelt nicht

Crafter ima mnogo prostora za materijale, alate, pakete i mnoge druge stvari koje su vam potrebne tokom dana. Takođe nudi skoro isto toliko pametnih načina da se sve fiksira. Dakle, teret stiže dobro i u savršenom stanju na vaše odredište. Ova rešenja su dostupna:     

  • Veze
  • Unutrašnjost krovni nosač     

Vezivanje

Za optimalno pričvršćivanje tereta, možete izabrati robusne metalne šine za bočne zidove, pregradni zid, krovni okvir i univerzalnu podlogu.

Unutrašnjost krovni nosač

Unutrašnji krovni nosač omogućava vam lako odlaganje dugačkih elemenata.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni

Crafter
Furgon

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team