Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Za savršen izgled Flomasteri i sprejevi za popravku laka

Volkswagen originalni sprejevi i flomasteri u boji vozila

Posebno u prednjem dijelu automobila, dakle na prednjem spojleru i na prednjem dijelu poklopca motora u toku vožnje dospevaju manje ili veće čestice pa čak i kamenčići koji oštećuju lak. Iz toga najčešće proizlazi samo mala šteta, ali ti udarci su ponekad vidljivi i ostavljaju izgrebane tragove. 

Stručna popravka se za takvu štetu gotovo i ne isplati. S druge strane, oštećeni sloj laka tokom vremena može da preraste u veću štetu.

To se i bez većih troškova može izbeći pomoću flomastera u boji karoserije ili u slučaju većih oštećenih površina sprejom u boji karoserije. 

Flomasteri za individualnu prvu popravku vozila

Originalne boje su dostupne u svim popularnim Volkswagen bojama - i za starije modele vozila. Originalne Volkswagen olovke i sprejevi za boje uključeni su u većinu trenutnih boja u setu.

Originalni flomaster u boji karoserije postoji za sve važeće Volkswagen nijanse boja - čak i za starije modele vozila. Originalni Volkswagen flomasteri i sprejevi u boji karoserije dolaze u kompletu za dotičnu boju. 

S obzirom na to da se lak vozila sastoji od dva sloja, onda i popravka mora biti nanesena u dva sloja. To je zbog toga što sama boja kod dvoslojnih lakova poput onih sa metalik ili bisernim efektom (perlefekt), ali i mnogih univrzalnih lakova proizlazi iz donjeg sloja (ponekad i slojeva), dok sjaj i zaštitu od vremenskih neprilika obezbeđuje gornji sloj prozirnog laka. 

Originalni Volkswagen flomasteri i sprejevi u boji karoserije mogu se dobiti kod Vašeg Volkswagen dilera.

I još nešto: ako imate neko veće oštećenje laka, rado će Vam pomoći Vaš Volkswagen diler.