Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Produžen vijek trajanja motora Filter za gorivo

Volkswagen originalni filter za gorivo

Oslonite se na kvalitet

Zaprljano gorivo oštećuje motor i na taj način utiče na spremnost za vožnju. Volkswagen originalni filteri za gorivo prečišćavaju gorivo od čestica nečistoća i obezbjeđuju dugi vijek trajanja motora.

 

Sigurnost sistema

Prljavo gorivo kod benzinskih motora može da ošteti pumpu za gorivo i ventile za ubrizgavanje, a kod dizel motora pumpu za ubrizgavanje i mlaznice za ubrizgavanje. Volkswagen originalni filteri za gorivo su posebno konstruirani za sistem goriva Vašeg Volkswagen vozila. Oni čiste benzinsko ili dizel gorivo od čestica prljavštine kao što je prašina, rđa, voda i ostataka u rezervoaru čak i više od potrebnog praga tolerancije. 

Izbor materijala

Primjereno značenju filtera goriva za Vaše Volkswagen vozilo, tokom proizvodnje Volkswagen originalnih filtera za gorivo koriste se samo najkvalitetniji materijali. Stepen čišćenja koji je zbog toga optimizovan, obezbjeđuje ravnomjeran rad i dugi vijek trajanja motora.

Tačna mjera za ugradnju

Volkswagen originalni filteri za gorivo obezbjeđuju maksimalnu sigurnost funkcionisanja tokom čitavog intervala zamjene.
A zato što je to Volkswagen originalni dio®, možete da budete sigurn i da neće biti nikakvog curenja. Na taj način se jednako uspješno izbegavaju mogući požari na motoru i zagađenje životne sredine.