Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Vaše prednosti

Zato što "original" nije samo riječ

Naše praktično znanje je Vaša sigurnost

Vaše Volkswagen vozilo predstavlja original koji se, opet, sastoji od hiljade originalnih djelova: Volkswagen Originalnih djelova®. Svaki od njih, od najmanjeg zavrtnja do najkompleksnijeg modula, sinonim je svijetskog glasa marke Volkswagen - sa visokom preciznošću izrade, najvišim kvalitetom i sigurnošću. Savršena kombinacija svih tih djelova Vaše Volkswagen vozilo pretvara u originalni Volkswagen.

Ako neki Volkswagen Originalni dio® mora da se zamjeni - bilo zbog normalnog habanja, radova na održavanju ili oštećenja - kao zamjenu preporučujemo: Volkswagen Originalne djelove®.

Iz asortimana originalnih djelova izaberite onaj pravi za Vaše Volkswagen vozilo:

 

» Volkswagen Originalni djelovi®

Klasici: izrada prema uputstvima za konstruisanje vozila, identični sa novim vozilom. Najnovije dostignuće tehnike u serijskom kvalitetu.

 

» Volkswagen Originalni reparirani djelovi

Reparirani po ekološkim principima u serijskom kvalitetu, do 50 % povoljniji od novih djelova. Za ekonomičnu popravku, naročito starijih vozila.

Sigurna mobilnost

Naša servisna mreža je Vaša sigurnost

Bez obzira na to koji dio za koje vozilo iz naše široke palete modela Vam je potreban: Volkswagen Originalni djelovi® uvijek se najbrže mogu dobiti tamo gdje ih i trebate. To obezbjeđujemo našim asortimanom, garancijom na isporuku djelova spremnih za ugradnju u trajanju od 15 godina nakon pojave serijskog modela i 24-časovnom uslugom isporuke. Naša razgranata mreža servisa garantuje da ćete u Vašoj blizini naći ovlašćeni servis. I, naravno, svuda sa našom mobilnom garancijom.   

Zaštita životne sredine

Zatvaranje ciklusa - tako da se ništa ne gubi

Svojom idejom vodiljom marke i principima u pogledu životne sredine koncern Volkswagen Konzern je izričito opredeljen odgovornošću za ljude i životnu sredinu.

I kod distribucije originalnih djelova takođe važnu ulogu ima i kompatibilnost sa životnom sredinom i očuvanje prirodnih resursa. Volkswagen zato svojim partnerima i kupcima nudi obiman katalog usluga koji obuhvata napomene od bezbjednog rukovanja opasnim materijama pa sve do kasnijeg preuzimanja distribuiranih proizvoda i materijala za pakovanje.

Logistika

Naša servisna mreža je Vaša sigurnost

A kako bi naši kupci u svakom trenutku i svuda bili mobilni, mi ne samo što isporučujemo originalni kvalitet, već i vodimo prodajnu mrežu koja povezuje čitav svijet. Godišnje širom svijeta snabdjevamo vozače više miliona vozila sa nekoliko miliona pozicija. Sa Volkswagen Originalnim djelovima® tako možete da budete potuno sigurni - gdje god da se nalazite.