Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) za bolje korisničko iskustvo. Korišćenjem naše internet prezentacije slažete se da se kolačići čuvaju na vašem uređaju.
Prihvatite i nastavite
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Popravka – dežurni servisi Volkswagen

Da bismo osigurali vašu mobilnost mnogi servisi širom Srbije su i dalje otvoreni ili su obezbedili dežurstva. Za lokacije sa dežurnim službama, odnosno dežurne servise, preporučujemo vam prethodni telefonski kontakt, kako biste se unapred informisali o trenutnoj situaciji. 

Kod nekih partnera je raspoloživa i usluga dovoza i odvoza vozila tako da nećete morati da napuštate svoj dom.

Pronađite dilera

Najčešća pitanja i odgovori zbog nastalih ograničenja usled Korona virusa nalaze se u nastavku.

Imam reklamaciju na svoje vozilo i ne mogu je rešiti zbog uvedenih mera i ograničenja usled Korona virusa? Moja garancija uskoro ističe. Šta treba da radim?

Da biste zaštitili svoje pravo na garanciju, važno je da se reklamacija dokumentuje u garantnom roku.
Molimo koristite jednu od sledećih opcija:

  • Ako je vaš servisni partner zatvoren koristite funkciju online zakazivanja termina odnosno opciju "Zakažite servis" koja se nalazi u gornjem delu ekrana na početnoj web stranici servisnog partnera.Opišite situaciju/problem u polju "Ostali zadaci". Unesite bilo koji željeni datum u budućnosti i zahtev da se problem reši po isteku ograničenja usled situacije sa Korona virusom.
  • Obratite se nekom od dežurnih servisa, i zamolite ih da prihvate i ako je moguće otklone vašu reklamaciju

Zbog ograničenja usled Korona virusa ne mogu da se pridržavam servisnog termina. Šta to znači?

  • Molimo vas da redovno održavanje izvršite u roku od 4 nedelje od ukidanja ograničenja usled Korona virusa. U tom slučaju će budući zahtevi u garanciju ostati validni, a i garancija mobilnosti će ostati važeća do tada.
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team