TDI-Motori

Novorazvijeni TDi motori ispunavaju visoke standarde po pitanju performansi. Postignuti odlični rezultati u uslovima dostavnih službi, velike kilometraže, efikasnosti i pouzdanosti. Svi motori imaju malu potrošnju goriva.

Novi Crafter dotupan je u sledećim kombinacijama: 2,0-l-TDI-Motor (75 kW/102 KS, 300 Nm) sa prednjim pogonom, 2,0-l-TDI-Motor (90 kW/122 KS, 300 Nm)¹ sa pogonom na zadnjim točkovima, 2,0-l-TDI-Motor (103 kW/140 KS, 340 Nm)  prednji, zadnji ili pogon na svim točkovima 4MOTION kao i 2,0-l-TDI-Motor (130 kW/177 KS, 410 Nm) prednji, zadnji i pogon na svim točkovima 4MOTION.

 

Prednji pogon

Zahvaljujući poprečno postavljenom motoru na prednjoj osovini, u novom modelu Crafter sa pogonom na prednje točkove ostvarena je najveća visina i zapremina tovarnog prostora u klasi. 

Zadnji pogon

Kad drugi dođu do limita ovde može još: varijanta sa pogonom na zadnje točkove obezbediće dobru trakciju pri najvećem opterećenju tovarnog prostora. 

Pogon na sve točkove 4MOTION

Ekstremni uslovi: Blatnjava gradilišta, šumski putevi i ekstermni nagibi. Verzija sa pogonom na svim točkovima 4MOTION u novom modelu Crafter ubedljiva je na svakom terenu sa pouzdanom trakcijom.

8-stepeni-Automatik za idealne promene stepena prenosa

8-stepeni-Automatik specijalno je dizajniran za vozne karakteristike novog modela Crafter i omogućava optimalnu potrošnju i komfornu vožnju čak i u urbanim uslovima kreni-stani saobraćaja. Jedini u klasi sa 8-stepenim automatskim menjačem i pogonom na prednjim, zadnjim ili na svim  točkovima 4MOTION.  

 

Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi