Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Kombi modeli

U Kombi modelima Volkswagen privrednih vozila, ima dovoljno mesta za Vas, Vaše kolege i dodatni teret.

 

 

Caddy Kombi

Profesionalan u svim oblastima.

Ni jedan drugi model ne kombinuje varijabilnost, fleksibilnost i čvrstinu tako dobro kao Caddy Kombi. Unutrašnjost modela može se produžiti za sedam sjedišta ili manje sa dodatnim tovarnim prostorom. Standardna oprema uključuje radio, interfejs za mobilni telefon, bočne vazdušne jastuke i sistem kočnica kod višestrukog naletanja. 

Više o modelu

Transporter Kombi

Uvjerljiv svakodnevno.

Udobno prevesti radnika − to je zaštitni znak modela Transporter Kombi. Prima do devet ljudi i sa dovoljno tovarnog prostora uvjerljiv je za svaku upotrebu. Robustan, tih, udoban i veoma lak za održavanje. Pored toga zahvaljujući Easy Entry sistemu olakšan je ulazak i izlazak putnika sa zadnjih sjedišta. 

Više o modelu

Crafter Kombi

Onaj, koji se mnogo kreće.

Crafter Kombi uglavnom karakteriše njegova prostranost. U zavisnosti od međuosovinskog rastojanja Crafter Kombi može imati zapreminu do 6,7 m³ kao i sjedišta za do 9 osoba. Bez obzira da li se koristi kao udoban prevoz putnika u hotelijerstvu, robustna podrška od mjesta do mjesta ili kao isključivo teretno vozilo Crafter Kombi je moguće potpuno prilagoditi svojim potrebama. 

Više o modelu