Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Furgon modeli

Furgon modeli iz Volkswagen privrednih vozila pouzdano prevoze Vas i Vaš teret na željenu destinaciju. Značajna pomoć Vašem poslu.

 

 

Caddy Furgon

Šampion u svakom zadatku.

Svaki dan donosi nove izazove koji zahtevaju brza i profesionalna rešenja. Sa modelim Caddy vozila imate optimalnu podršku za skoro svaku situaciju. Standardni dio opreme je radio, bluetooth interfejs za telefon, sistem kočenja kod višestrukog naletanja kao i vazdušne zavese za vašu bezbjednost. Caddy je profesionalac u svakom pogledu i transportovaće vas i vaš teret pouzdano na željenu destinaciju.

Više o modelu

Transporter Furgon

Jedinstven.

Transporter Furgon raste u skladu za potrebama. Tovarni prostor sada je veći i praktičniji nego ikad. Dva međuosovinska razmaka i tri varijante stovarnog prostora do zapremine od 9,3 m³ i nosivosti do 1,4 t. Standardna oprema podrazumeva radio, interfejs za mobilni telefon i sistem kočenja kod višestukog naletanja.

Više o modelu

Crafter Furgon

Stvoren za najzahtjevnije poslove.

Velike stvari. Crafter Furgon možete prilagoditi svojim potrebama a na raspolaganju su tri klase težine, tri međuosovinska rastojanja i čak četiri različite dužine tovarnog prostora. U zavisnosti od izbora tovarni prostor može biti do 17 m³. Veoma lak utovar je obezbjeđen kako velikim zadnjim vratima tako i velikim bočnim vratima. Za koji god tip i model tovarnog prostora da se odlučite, Crafter Furgon će se savršeno uklopiti u vaše individalne potrebe za transport.

Više o modelu