Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Transporter Modeli

Original: "Bulli" je više od 65 godina idealan partner za najrazličitije tipove zadataka kako u profesionalnom tako i u privatnom životu.

 

 

Transporter Furgon

Jedinstven.

Transporter Furgon raste u skladu za potrebama. Tovarni prostor sada je veći i praktičniji nego ikad. Dva međuosovinska razmaka i tri varijante stovarnog prostora do zapremine od 9,3 m³ i nosivosti do 1,4 t. Standardna oprema podrazumijeva radio, interfejs za mobilni telefon i sistem kočenja kod višestukog naletanja.

Više o modelu

Transporter Šasija

A onda konfiguracija.

Jedini u svojoj klasi Transporter ima mogućnost za veliki broj konfiguracija do težine od 1,600 kg. Transporter šasija je dostupna sa jednom ili dvije kabine. Prostor za posebne prekidače na konzoli komandne table sa 1-DIN slotom.

Više o modelu

Transporter Kombi

Uvjerljiv u svakoj upotrebi.

Udobno prevesti radnika − to je zaštitni znak modela Transporter Kombi. Prima do devet ljudi i sa dovoljno tonarnog prostora uvjerljiv je za svaku upotrebu. Robustan, tih, udoban i veoma lak za održavanje. Pored toga zahvaljujući Easy Entry sistemu veoma je olakšan ulazak i izlazak putnika na zadnjim sjedištima. 

Više o modelu

Transporter Compact

Prednost kombinacije dva vozila u jednom.

Ako stavite akcenat na optimalnu veličinu prostora u kombinaciji sa komforom TransVan je najbolji izbor. Sa izborom od dva međuosovinska rastojanja čini snažnog i pouzdanog partnera za svaki dan. 

Više o modelu

Multivan

Veliki u šestoj generaciji.

Multivan krase prostranost, komfor, kvalitet unutrašnjih elemenata, moderan infotainment sistem kao i napredni sistemi podrške vozaču i efikasni motori. Multivan se potpuno prilagođava Vašim jedinstvenim potrebama.

Više o modelu