Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Caddy Modeli

Caddy je pogodan za svaku situaciju, bez obzira da li se radi o dostavnom vozilu ili o prostranom multipraktik vozilu sa do sedam sjedišta.

 

 

Caddy Furgon

Šampion u svakom zadatku.

Svaki dan donosi nove izazove koji zahtevaju brza i profesionalna rešenja. Sa modelim Caddy vozila imate optimalnu podršku za skoro svaku situaciju. Standardni dio opreme je radio, bluetooth interfejs za telefon, sistem kočenja kod višestrukog naletanja kao i vazdušne zavjese za vašu bezbjednost. Caddy je profesionalac u svakom pogledu i transportovaće vas i vaš teret pouzdano na željenu destinaciju.

Više o modelu

Caddy Compact

Profesionalan u svim oblastima.

Ni jedan drugi model ne kombinuje varijabilnost, fleksibilnost i čvrstinu tako dobro kao Caddy Compact. Unutrašnjost modela sa pet sjedišta i dodatnim tovarnim prostorom. Standardna oprema uključuje radio, interfejs za mobilni telefon, bočne vazdušne jastuke i sistem kočnica kod višestrukog naletanja. 

Više o modelu

Caddy Kombi

Sve je u porodici.

Bračni par je u nabavci namjenica za proslavu sedmog rođendana svog četvrtog djeteta: Caddy učestvuje u životu porodice. Pouzdan, fleksibilan i prilagodljiviji od svog prethodnika. Sada već četvrta generacija udobniji i ekonomičniji nego ikad. U standardnoj opremi je radio, interfejs za mobilni telefon. Tu su i prednosti pomoćnih sistema kočenja u slučaju višestrukog naletanja, nadzora prostora ispred vozila "Front Assist" kao i sistem naglog kočenja u gradskim uslovima.

Caddy Kombi