Meni
Zatvoriti meni

T6.1 modeli

 

Original

"Bulli" je nesumnjivo ikona privrednih vozila i prvi put je izvezen na ulice 1950. godine. Od T1 do T6 širom sveta je prodato skoro 12 miliona vozila. Sada je serija dobila ažuriranje: T6.1

Stvorite sebi sliku o modelu T6.1

Ikona, nove generacije. Transporter 6.1

Da li možete da napravite nešto savršeno, još savršenijim? Možete da probate: Ova generacija Transportera u kontinuitetu nastavlja proverene vrednosti i postavlja nove standarde u svojoj klasi. Zajedno sa našim kupcima razvili smo pouzdanog partnera sa novim detaljima za svakodnevnu udobnost, uz vrhunsku asistenciju vozaču, bezbednosne i info-sisteme, sa nepromenjenom beskompromisnom multifunkcionalnošću u svakodnevnom životu. Prostrani Transporter 6.1: Svestrano vozilo za one koji moraju svaki dan dobro da obave posao.

Ikona, nove generacije. Multivan 6.1

Da li možete da napravite nešto savršeno, još savršenijim? Možete da probate: Ova generacija Multivan u kontinuitetu nastavlja proverene vrednosti i postavlja nove standarde u svojoj klasi. Zajedno sa našim kupcima razvili smo pouzdanog partnera sa novim detaljima za svakodnevnu udobnost, uz vrhunsku asistenciju vozaču, bezbednosne i info-sisteme, sa nepromenjenom beskompromisnom multifunkcionalnošću u svakodnevnom životu. Prostrani Multivan 6.1: Svestrano vozilo za one koji moraju svaki dan dobro da obave posao.

Ikona, nove generacije. California 6.1

Zaspite pod zvezdama. Probudite se ujutru uz zvuk mora. Istražite strane sveta i još uvek se osećajte kao kod kuće: California 6.1 predstavlja čistu slobodu. Svojim udobnim dizajnom enterijera i promišljenim detaljima, svako putovanje pretvara se u nezaboravnu avanturu. Uživajte u svojoj nezavisnosti i putujte gde god želite.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team