Meni
Zatvoriti meni

Caddy modeli

 

Za sve životne situacije.

Caddy je svestrani automobil za sve situacije: bilo da je to funkcionalni furgon za komercijalnu upotrebu ili prostrani MPV sa do sedam sedišta.

Stvorite sebi sliku o modelu Caddy.

Savladajte svaki zadatak Caddy Furgon

Šampion za skoro svaki zadatak.Svaki dan donosi nove izazove koji zahtevaju brza i profesionalna rešenja. Sa modelim Caddy vozila imate optimalnu podršku za skoro svaku situaciju. Standardni deo opreme je radio, bluetooth interfejs za telefon, sistem kočenja kod višestrukog naletanja kao i vazdušne zavese za vašu bezbednost. Caddy je profesionalac u svakom pogledu i transportovaće vas i vaš teret pouzdano na željenu destinaciju.

Profesionalac u svim oblastima. Caddy Compact

Ni jedan drugi model ne kombinuje varijabilnost, fleksibilnost i čvrstinu tako dobro kao Caddy Compact. Unutrašnjost modela sa pet sedišta i dodatnim tovarnim prostorom. Standardna oprema uključuje radio, bočne vazdušne jastuke i sistem kočnica kod višestrukog naletanja.

Sve je u porodici Caddy

Bračni par je u nabavci namirnica za proslavu sedmog rođendana svog četvrtog deteta: Caddy učestvuje u životu porodice. Pouzdan, fleksibilan i prilagodljiviji od svog prethodnika. Sada već četvrta generacija udobniji i ekonomičniji nego ikad. U standardnoj opremi je radio, interfejs za mobilni telefon. Tu su i prednosti pomoćnih sistema kočenja u slučaju višestrukog naletanja, nadzora prostora ispred vozila "Front Assist" kao i sistem naglog kočenja u gradskim uslovima.

Putuje sa vama do kraja sveta Caddy Beach

Uživajte u praznicima o kojima ćete dugo pričati - na mestima koja posećuje samo nekoliko ljudi. Savršena oprema za to je Caddy Beach. Udobna velika površina naslona, neprozirna zavesa za vetrobransko staklo i magnetne zavese za bočna stakla, praktični džepovi za odlaganje u.v.m. već su dostupni kao standard. U kombinaciji sa opcionim paketom „Camping“, vozilo za rekreaciju možete čak i proširiti u mali stan: sa šatorom 2,3 m k 2,0 m za vrata prtljažnika, dve sklopive stolice, stolom i rešetkom za ventilaciju kliznih vrata. Možete ponovo da uživate u svakom danu, gde god da se nalazite.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team