Mulktifunkcionalan prikaz

Znajte sve što treba da znate.

Upravljajte multimedijom, telefonom ili uređajem za kontrolu brzine preko komandi kožnog multifunkcionalnog upravljača. Na rasplaganju su i informacije o potrošnji goriva, dometu i ostali korisni saveti.

Multifunkcionalni displej "Plus"

Na zahtev dostupan je multifunkcionalni displej "Plus" koji pored standardnog nudi dodatke za paket ugodnosti i navigacioni sistem sa strelica

Multifunkcionalni displej "Premium"

Na zahtev dostupan je multifunkcionalni displej "Premium" koji dodatnoi donosi 3D prikaze.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Caddy

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team