Zatvoriti meni

Caddy

 

Sve ostaje u familiji.

Bračni par je u nabavci namirnica za proslavu sedmog rođendana svog četvrtog djeteta: Caddy učestvuje u životu porodice. Pouzdan, fleksibilan i prilagodljiviji od svog prethodnika. Sada već četvrta generacija udobniji i ekonomičniji nego ikad. U standardnoj opremi je radio, interfejs za mobilni telefon. Tu su i prednosti pomoćnih sistema kočenja u slučaju višestrukog naletanja, nadzora prostora ispred vozila "Front Assist" kao i sistem naglog kočenja u gradskim uslovima.

Stvorite sebi sliku o modelu Caddy

Unutrašnjost visokog kvaliteta

Puno prostora za sve što vam je potrebno

Unutar modela Caddy možete očekivati do sedam izuzetno udobnih i fleksibilnih sjedišta, visokokvalitetan moderno dizajniran kokpit i puno prostora za sva iznenađenja koja vas očekuju u svakodnevnom životu.

Fleksibilan prostor

Odlično se uklapa u vaš život

Vrata Caddy modela se puno puta u toku dana otvaraju i zatvaraju. Zbog toga šarke, ručke i šine koje se ugrađuju u Caddy su izuzetnog kvaliteta. Brojne varijante zadnjih vrata i nizak prag olakšaće svakodnevne zadatke.

Moderni sistemi asistencije

Opušteno na odredište

U uzanim gradskim ulicama ili u užurbanom centru gradu: Caddy posjeduje brojne inovativne sisteme za asistenciju i bezbjednost kada stvari postanu zamršene. Stižete tačno i prije svega opušteno na svoje odredište.

Moderan Infotainment

Dobra zabava na putu.

Svakodnevni život ponekad može biti previše užurban. Pokupi djecu, završi posao, obrati pažnju na važan datum. Može se dogoditi da polovinu dana provedete u autu. Ali sa omiljenom muzikom i najbržom rutom na ekranu, sve je puno lakše.

Mobilne Online-usluge

Umreženi – i informisani.

Caddy može biti opremljen mnoštvom online servisa. Umrežite privredno vozilo i svoj pametni telefon za pristup internetu ili obavještenja o saobraćaju.

Pogon 4MOTION

Veća pokretljivost, na svakom terenu

Efikasan 2,0-l-Turbodizel motor sa Common-Rail-Direktnim ubrizgavanjem dostupan u različitim nivoima snage. Ubjedljiv po pitanju potrošnje i emisije 55 kW/75 KS i 75 kW/102 KS. Motori 75KW / 102KS i 110-kW/150 KS mogu se kombinovati sa  DSG automatskim mjenjačem.

  • Motor 90-kW/122 KS motor dostupan je isključivo sa pogonom na svim točkovima 4MOTION.

Promišljen do detalja

Optimalna podrška u gotovo svim životnim situacijama.

Sve mogućnosti

Spoljašnjost

Nazad na pregled

Spoljašnjost

Precizne linije, dinamički prednji dio, linearno dizajnirani zadnji dio i mnogo sažetijih detalja: model Caddy pokazuje temperament na prvi pogled.

Unutrašnjost

Nazad na pregled

Unutrašnjost

Udobno za put. Opušteno u kasnim satima. Kombi vozila Caddy ističu se iznutra svojim posebnim kvalitetom obrade i brojnim praktičnim dodacima.

Funkcije

Nazad na pregled

Funkcije

Budite u toku sa vrhunskim infotainmentom, inovativnim mrežnim uslugama, multifunkcionalnim upravljačem i ekranima.

Sistemi asistencije

Nazad na pregled

Sistemi asistencije

Dođite udobnije i bezbjednije do svog odredišta: Moderni sistemi bezbjednosti i asistencije vozaču mogu vam pomoći u sprečavanju kritičnih situacija.

Video klip

Doživite prednosti modela Caddy u akciji.

Start Video
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team