Funkcionalno

Puno prostora za vaš materijal

Pretvorite svoje kombi vozilo Caddy furgon u potpuno funkcionalno servisno vozilo za popravke, instalacije i mnoge druge industrije u trenu. Na raspolaganju su različite mogućnosti dizajniranja tovarnog prostora:

  • Zatvorena pregrada
  • Zadnja vrata sa prozorima
  • Parcijalna i okretna pregrada
  • Gumena podloga
  • Vezivanje

Zatvorena pregrada

Pregrada je visoka i potpuno deli tovarni prostor od prostora za vozača i suvozača, obezbeđuje visoku pasivnu zaštitu. Pričvršćena je za telo vozila po standardi DIN-75410-3 "obezbeđenje tereta u vozilima"

Zadnja vrata sa prozorima

Za Caddy je poželjno imati zadnja vrata sa dva velika prozora od otpornog stakla.

Gumena podloga

Za pokrivanje tovarnog prostora na raspolaganju je opciona gumena pokrivka. Zaštitni sloj lako perive plastične podloge je precizno krojen prema konturama vozila. Dodatno gumena podloga ima dobru izolacionu i zvučnu zaštitu.

Vezivanje

U tovarnom prostoru se standardno nalaze šest sklopivih alki, pričvršćenih šrafovima u boji vozila. Caddy Maxi poseduje čak osam alki tako da možete da koristite tenyione trake da osigurate tovar.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni

Caddy Furgon

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team