Grejanje

Toplo hladnim danima.

Loš pogled sa maglovitim vetrobranom? Nakon smrzavanja napolju u hladnu kabinu? Naši sistemi grejanja održavaju toplo i ugodno čak i tokom mraznih meseci na putu.

Grejanje vetrobranskog stakla

Električno grejanje vetrobranskog stakla dostupno je uz paket ugodnosti i obezbeđuje dobru vidljivost u svim vremenskim uslovima. 

Grejanje sedišta

Sistem je integrisan u prednja sedišta i naslone, može se nezavisno podešavati za vozača i suvozača. Kada je pokrenut motor na raspolaganju su tri nivoa grejanja za svako sedište posebno.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni

Caddy Furgon

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team