Zatvoriti meni
Zatvoriti

Caddy Furgon

 

Savladajte svaki zadatak

Šampion za skoro svaki zadatak. Svaki dan donosi nove izazove koji zahtjevaju brza i profesionalna rješenja. Sa modelima Caddy vozila imate optimalnu podršku za skoro svaku situaciju. Standardni dio opreme je radio, bluetooth interfejs za telefon, sistem kočenja kod višestrukog nalijetanja kao i vazdušne zavjese za vašu bezbjednost. Caddy je profesionalac u svakom pogledu i transportovaće vas i vaš teret pouzdano na željenu destinaciju.

Stvorite sebi sliku modela Caddy Furgon

Iskorišćen prostor

Sve u najboljem redu

Da se lako organizujete i potpuno posvjetite svojm radnim zadacima, model Caddy Furgon posjeduje pregrade različitih veličina. Rukavice, libela ili kutija za užinu, sve sada ima svoje mjesto.

Funkcionalna unutrašnjost

Fleksibilan kao i vi.

Vrata privrednog vozila se puno puta u toku dana otvaraju i zatvaraju. Zbog toga šarke, ručke i šine koje se ugrađuju u Caddy su izuzetnog kvaliteta. Brojne varijante zadnjih vrata i nizak prag olakšaće svakodnevne zadatke.

Sistemi asistencije

Opušteno kroz grad.

U uzanim gradskim ulicama ili u užurbanom centru grada: Kombi vozila Caddy posjeduju brojne inovativne sisteme za asistenciju i bezbjednost kada stvari postanu zamršene. Stižete tačno i prije svega opušteno na svoje odredište.

Korisna nosivost

Olakšava najteže zadatke.

Caddy ne impresionira samo svojom fleksibilnošću i robusnošću, već prije svega svojom zapreminom i nosivošću. Čak i sa kratkim međuosovinskim rastojanjem, nudi vam veliku nosivost koja se može povećati na zahtjev. Toliko prostora je dostupno:

  • do 3,2 m3 zapremina sa kratkim međuosovinskim rastojanjem
  • do 3,7 m3 zapremine sa opcionim pregradama i zidom
  • do ca. 690 kg korisne nosivosti
Pogon na sve točkove 4MOTION

Veća pokratljivost, kada je potrebno.

Caddy Furgon sa 4MOTION pogonom na sve točkove, odlično se ponaša čak i u ekstremnim vremenskim uslovima.

Promišljeno do najsitnijeg detalja

Svaki dan donosi bezbroj izazova koji često zahtjevaju brza, ali uvijek profesionalna rješenja. Sa modelom Caddy na raspolaganju imate vozilo koje vam pruža optimalnu podršku u gotovo svim situacijama.

Sve mogućnosti

Punjenje

Nazad na pregled

Punjenje

Zahvaljujući velikoj zapremini tovarnog prostora, dobro osmišljenim rješenjima i mnogim mogućnostima za osiguranje tereta, model Caddy donosi i prenosi vaš teret - i vas, naravno - do odredišta.

Spoljašnjost

Nazad na pregled

Spoljašnjost

Precizne linije, dinamički prednji dio, linearno dizajnirani zadnji dio i mnogo sažetijih detalja: model Caddy pokazuje temperament na prvi pogled.

Unutrašnjost

Nazad na pregled

Unutrašnjost

Udobno za rad. Opušteno u kasnim satima. Kombi vozila Caddi ističu se iznutra svojim posebnim kvalitetom obrade i brojnim praktičnim dodacima.

Funkcija

Nazad na pregled

Funkcija

Budite u toku sa vrhunskim infotainmentom, inovativnim mrežnim uslugama, multifunkcionalnim upravljačem i ekranima.

Sistemi asistencije

Nazad na pregled

Sistemi asistencije

Dođite udobnije i bezbjednije do svog odredišta: Moderni sistemi bezbjednosti i asistencije vozaču mogu vam pomoći u sprečavanju kritičnih situacija.

Video klip.

Upoznajte prednosti modela Caddy.

Start Video
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team