Fleksibilna sedišta

Od 7 sedišta do dostavnog kombija u nekoliko minuta

Cela ekipa mora biti prevezena do gradilišta? Nema problema, Caddy Compact standardno je dostupan sa pet, a opciono i sa do sedam mesta. Dva muškarca su dovoljna za sledeći posao, ali sa njima ide i mnogo alata i materijala?  Zahvaljujući odvojenim, sklopivim i uklonjivim sedištima u unutrašnjostive veoma brzo moežete da ga pretvorite u dostavni kombi - i obrnuto. Takođe smo razmotrili mogućnost utovara dugih predmeta: na zahtev dostupno je suvozačko sedište sa sklopivim naslonom.

Suvozačko sedište sa sklopivim naslonom

 

Sklopiva i preklopna 3-sedišna klupa

 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Caddy Compact

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team