Radio sistem "Composition Audio"

Standardni sistem uključuje  TFT-Display, dva zvučnika, ulaz za jednu SD karticu, AUX-IN- ulaz, USB-interfejs kao i Bluetooth vezu za pametni telefon. 

Radio sistem "Composition Colour"

Opcioni sistem 12,7 cm (5") veliki TFT-kolor ekran osjetljiv na dodir, MP3 i WMA kompatibilni CD čitač, četiri zvučnika, SD čitač kartica,  AUX-IN- i USB interfejs, Bluetooth vezu za pametni telefon i dvostruki tjuner za što bolji prijem radio signala. 

Radio sistem "Composition Media"

Opcioni sistem sa 16,5 cm (6,33") veličine TFT kolor ekranom osjetljivim na dodir, MP3 i WMA kompatibilan CD čitač, četiri zvučnika, SD čitač kartica, AUX-IN i USB interfejs, Bluetooth veza za pametni telefon i dvostruki tjuner za bolji prijem radio signala. 

Navigacioni sistem "Discover Media"

Dodatak na sistem "Composition Media" sa četiri zvučnika je još jedan SD čitač kartica i navigacioni sistem "Discover Media" sa mapama. Za instalirane mape Evrope obezbjeđen je besplatan update preko Volkswagen strane. 

Interfejs mobilnog telefona "Comfort"

Specijalni pregradak za mobilni telefon je opciono dostupan i ima bežičnu spoljnu antenu za optimizaciju prenosa i kvaliteta prijema mobilnog radija. Punjenje je takođe veoma lako sa interfejsom mobilnog telefona "Comfort": Da biste to uradili, telefon mora biti povezan samo sa USB interfejsom, koji se takođe nalazi u odeljku za skladištenje.

Dodatna oprema uz doplatu i dostupna samo u kombinaciji sa "Composition Color" i "Composition Media" sistemima kao i navigacioni sistem "Discover Media".

Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi