Pregrade

Savršeno organizovan. I vaš Caddy.

Caddy sistemi skladištenja sadrže brojne različite veličine pregrada i polica za skladištenje i odlaganje. Iznad vozača i suvozača nalazi se galerija celom širinom vozila, u pregrade u vratima moguće je odložiti po jednu flašu od 1l a u centralnoj konzoli nalaze se četiri držača za čaše. Po prvi put su sada integrisane i dve pregrade za rukavice. Da sve uvek bude na svom mestu. 

Prostori za odlaganje i pregrade

 

Polica

 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni

Caddy Compact

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team