Pogon na sve točkove 4MOTION

Četiri pobede

Čak i u ekstremnim uslovima, Amarok vašu vožnju pretvara u iskustvo. Zahvaljujući savršenom vešanju i podešavanju pogona - u kombinaciji sa proverenim pogonom na sve točkove 4MOTION.

Stalni pogon na sve točkove 4MOTION

Nudi dobro izbalansiranu osnovnu distribuciju od 40:60 za sve primene na putu i off-road terenu.

Prekidač za pogon na sve točkove 4MOTION

Prenosno kućište omogućava električni priključak i isključenje prednjih točkova tokom vožnje. Za strme nagibe ili duže kosine, može se dodatno uključiti redukcija.

Mehanički diferencijal

Dostupna je uz standardnu elektronsku blokadu diferencijala i obezbeđuje optimalnu vuču na peščanim i klizavim površinama.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni

Amarok

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team