Klima i grejanje

Vreme? Nije važno!

Bilo da sunce na 30 stepeni nezadrživo sija u kabini ili se smrzavate u jeku zime. Sa klima uređajem i sistemima grejanja u modelu Amarok spremni ste za sve uslove.

Klima uređaj "Climatronic" sa anti alergijskim filterom

Ovaj sistem nudi dvozonsku kontrolu temperature za vozača i suvozača, kao i funkciju zatvorene cirkulacije vazduha.

Klima uređaj "Climatic"

Poluautomatski klima uređaj ima senzor za unutrašnjost i stalno podešava ambijantalnu temperaturu sa željenom temperaturom u vozilu.

Grejač za vodu

Opciono dostupan dodatni grejač vode omogućava podgrevanje motora i istovremeno osigurava brže zagrevanje u putničkom prostoru.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni

Amarok

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team