Meni
Zatvoriti meni

Amarok

 

100% Pickup. 100% Premium.

Beskompromisan na terenu. Temperamentan na asfaltu. Novi Amarok sa V6-Motorom kombinuje sve što očekujete od premijum klase: snažan dizajn, robusnu konstrukciju i puno snage.

Stvorite sebi sliku o modelu Amarok

Velika efikasnost

Najsnažniji. Sa najvećim obrtnim momentom u svojoj klasi.

Od ponedeljka do petka u šumi i na terenu. Vikendom u planinama i u off-road parku. Bez obzira gde vam je posao ili kakvi su planovi za slobodno vrijeme - snagom svog Amaroka na putu ste najefikasniji. Svaka vožnja postaje zadovoljstvo:

 • 190 kW/258 KS 6-cilindrični Turbodizel motor
 • 3,0 l Zapremina
 • Obrtni moment 580 Nm
 • kratkotrajni boost 22 kW/30 KS Overboost-Funkcija
 • 8-stepeni-automatski mjenjač
 • BlueMotion Technology
 • Tempomat
Markantan dizajn spoljašnjosti

Čist izražaj

Njegova sportska i karakteristična prednja strana sa dvostrukim hromiranim ukrasima, biksenonskim prednjim svjetlima, uključujući LED dnevna svijetla i muževne, dinamične linije postavljaju najjače akcente u svojoj klasi.

Moderan dizajn unutrašnjosti

Tvrd oklop. Udobna unutrašnjost.

Čak i ako je teren neugodan: Amarok ga savladava sa puno komfora. Jasno strukturirana komandna tabla, brojne pregrade za odlaganje, najveći prostor za noge u svojoj klasi i podesiva ergoComfort prednja sedišta unose udobnost u vašu off-road avanturu.

Multimedia Infotainment

Na svim kanalimanajaktuelnije

Da li su vam radni dani i obilazak terena duži? U Amaroku ćete i dalje biti u toku sa svime što se događa kod kuće i u svetu: zahvaljujući savremenim radio i navigacionim sistemima kao i mobilnim mrežnim servisima "Car-Net".

Najšira teretna platforma u klasi

Utovar. Duboki uzdah.

Sada ima više prostora između lukova točkova nego bilo koji drugi pikap. Zahvaljujući širini punjenja, i Euro palete mogu da pronađu prostor za sebe. Pored toga, visoka bočna ograda i mala visina ivice za utovar osiguravaju lako utovarivanje.     

 • Širina opterećenja 1.222 mm     
 • 2,52 m² Cargobok     
 • 508 mm bočni zid     
 • niska visina od 780 mm

 

Individualne konstrukcije

Savršena osnova. Spreman za sve.

Da bi posao funkcionisao savršeno, potrebna vam je odgovarajuća oprema. Ovo takođe uključuje vozilo koje je optimalno prilagođeno vašim potrebama. Od hladnjača preko vozila hitne pomoći do vozila bez prepreka za osobe sa ograničenjem. Sa našim vozilima je gotovo sve moguće.

Promišljen u svakom detalju

Bez kompromisa na terenu. Temperamentan na asfaltu. Novi Amarok objedinjuje sve što i očekujete od ekskluzivnog, svestranog vozila iz premium klase: robusnog dizajna i građe, jako puno snage i intuitivne funkcionalnosti.

Sve mogućnosti

Zabava

Nazad na pregled

Zabava

Bilo da se radi o asfaltu, blatu ili šljunku: U Amaroku možete doživjeti ekskluzivni komfor vožnje na gotovo svim terenima.

Spoljašnjost

Nazad na pregled

Exterieur

Markante Details sowie eine kantige und maskuline Linienführung setzen ein klares Statement.

Unutrašnjost

Nazad na pregled

Interieur

Der Innenraum des Amarok überzeugt durch viel Platz, noch mehr Komfort und jede Menge Ablagemöglichkeiten.

Funkcija

Nazad na pregled

Funktion

Dank innovativem Infotainment und Extras wie dem optional erhältlichen Multifunktions-Lenkrad mit Schaltwippen haben Sie alles perfekt im Griff.

Sistemi asistencije

Nazad na pregled

Assistenzsysteme

Mit der serienmäßigen Multikollisionsbremse und zahlreichen modernen Assistenzsystemen fahren Sie auf Nummer sicher.

Odlične performanse

Nijedan SUV nije beskompromisniji na terenu, nijedno terensko vozilo nije savršenije na asfaltu: Sedmi put zaredom, Amarok, čitalaca "OFFROAD-a" proglašen je "SUV-om godine" i ponovo nema pravu konkurenciju u ovoj takmičarskoj kategoriji.

Izvor: »OFFROAD«, broj 09/2019

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team